Waarmee kan Team What Else. je van dienst zijn?

Inspiratie om in beweging te komen en zelf de regie te pakken: ons aanbod

Welke diensten bieden wij aan? Ons aanbod bestaat uit de diensten coaching, training, advies en management aan leidinggevenden en medewerkers in organisaties/bedrijven en aan individuele personen. Vooropgesteld; in alles wat we doen, zit onze bezieling. Wij willen anderen inspireren en aanzetten om zelf in beweging te komen en om zelf de regie te pakken. Wij komen niet vertellen hoe het zit en hoe het moet, maar we gaan samen met jou aan de slag om inspirerende oplossingen te geven. Want als de oplossing inspirerend is, dan is deze vaak ook haalbaar, realistisch en uitdagend. Lees hieronder meer over de verschillende diensten van Team what else. of neem direct contact met ons op! Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen kan ook.

Coaching

 

Coaching door ons is positief, oplossingsgericht en persoonlijk, gericht op groei en energie. En altijd met oog voor resultaat. De programma’s zijn prikkelend, inspirerend en ook confronterend. Je krijgt een spiegel voorgehouden; wat doe je goed, wat kan beter? Wil je je verder ontwikkelen op persoonlijk en/of zakelijk gebied? Wil je groeien door effectiever te worden, wil je beter worden als leidinggevende? Of wil je nu eindelijk die zaken die een fijn leven in de weg staan opruimen? Het doel van onze coaching: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Lees verder.

Training

 

Training is een effectief en nuttig middel om teams beter te laten functioneren. Of het nu gaat over teambuilding, omgaan met werkdruk, omgaan met veranderingen of het effectiever laten functioneren van teams, wij hebben ruime ervaring in het trainen van teams op verschillende niveaus en in verschillende samenstellingen. Lees verder.

Advies

 

Advies is breed en adviseurs zijn er duizenden…. Waarom dan toch ons inzetten voor advies? En wat is advies eigenlijk? Wat heb je er aan? Kunnen we dat niet gewoon zelf doen? En wat kost dat dan wel…? Terechte vragen! Maar belangrijker… wat levert advies op? En dat kan heel veel zijn. Vraagstukken op het gebied van personeel, inzetbaarheid, werkdruk, vitaliteit, ziekteverzuim, organisatie- en bedrijfsprocessen, maar ook marktvragen over doelgroepen, ‘disruptive’ marktontwikkelingen, productintroducties, customer journeys en innovaties in de branche. Lees verder.

(Interim-) Management

 

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen manager is… Zo iemand komt hier een tijdje, maakt een hoop brokken en is dan weer verdwenen… En zo’n ‘middenlaag’ is toch nergens voor nodig… Er bestaan veel vooroordelen over managers. Toch hebben we managers nodig. Of eigenlijk praten wij liever over leidinggevenden. Wij geven sturing, richting, helpen de organisatie om de veranderingen het hoofd te bieden en ‘managen’ daarna ook de uitvoering van de strategie. Geen dikke rapporten, maar een hele pragmatische aanpak die gericht is op resultaat: voor de organisatie en voor de mensen. Uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten gaan doen. Lees verder en ontdek ons aanbod.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook! Op de LinkedIn pagina van Team What Else. vind je nog meer inspiratie!

Coaching

Coaching van individu gericht op energie en eigen regie

Training

Training van groepen, gericht op groei en ontwikkeling

Advies

Strategisch advies over HRM, organisatie en markt/marketing

Management

Interim, project- en programmamanagement

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!